Thursday, July 23, 2009

..entry sesajer..

mari kita share foto wedding saya dan suami 4 tahun dulu..uwahaha...bukan apa, dah kebetulan adik saya (ipar) yang si baju yellow tu sibuk nak share foto ni, so terpublish la ia di sini..eleh korang pun bkn pegi pun  haritu kan..jangan cakap bnyak, tengok je sini..

foto di atas adalah gambar bersama famili sebelah mr papa...ramai ooo..tapi yang ini je masuk bilik pengantin time tu..mana boleh masuk reramai kang semua pakat nak berkat jer kang..leh ke korang??..

.. ini time kami bersanding ala ala..dah di pesan dekat mr papa time sanding jangan mengada nak pakai spec..tapi mr papa wat degil pulak tu..geram betul..degil eh..


.. wiwiittt~~ ini mr papa dengan syahdunya memberi kiss yang pertama..hahahaha..yang pertama ke??...ye..yang pertama ...ekekkek..(dalam hati mr papa apa la time tu ekk) adeii..

3 comments:

  1. ngeh..ngeh.. bukann mainnn pejam mata kene cium..hahahah!!!:-P

    ReplyDelete
  2. lemang,

    i gatal cam u..tu yg pejam mata tue ahahahaha...

    ReplyDelete