Tuesday, July 12, 2011

.. majlis tunang yang BERSIH ..

Teruk ehh berikutan perhimpunan BERSIH tu ari . macam2 cerita . macam2 kesah . walaupun aku tak berapa nak kesah . tapi hoiii apesal jammed teruk sangat . kau betul la buat aku marah . nak gelak pon ade . harharhar rombongan tunang adik saya tergendala . majlis pukul 3 kau sampai rumah pompuan pukul 5stgah . hari pon nak malam kak! haishhh sampai je rumah orang , masing2 terus duduk . dah tak tunggu dijemput . ambik tempat memasing duk depan kipas . yang terus capai air sirap depan mate pun ade . yang terus redah toilet pun ade . buat macam takde tuan rumah ehh memasing . haha mahap la makcik . ni la jadinya buat kenduri time gini .



" cik , saya bawak kek orang tunang . takde kaitan pun dengan perhimpunan haram . " mak palilng kesian . sampai keluar dari kete , haihh mak nak pegi mana ? nak hangin kat pegawai RELA ke . sabo mak ! sabo !! harharhar ~~

kek pun pandai naik marah . abes krim tu rosak jammed punye pasal ! PELIK . buat roadblock tapi tak check pape pun . sekadar lalu say hai gudbai datang lagi pe kabar kabar baik . haiss . apakah makna semua ni . adakah untuk melengah2kan masa supaya tidak bertambah ramai rakyat melibatkan diri dalam perhimpunan pada hari itu ?? wallahualam~

2 comments:

  1. sapa punya majlis tunang fiza?

    ReplyDelete
  2. adik lelaki aku tu udet,yg second last..aku mana adik pompuan aku kan bungsuuuuuu pompuan ihikkss~

    ReplyDelete