Sunday, June 26, 2011

.. mari main cinta ..

hujung minggu selain dari bermain cinta bersama keluarga , masak dan makan besar bersama keluarga , jalan jalan pusing bandar walau tiada mengeluarkan duit yang banyak pun tetap seronok dan masa itu tetap akan terisi sepenuhnya jika program diatur sebaiknya .
" aqil ! cepat amik gambar mama ngan papa . jangan sibuk nak main air je cepat cepat " . paksa aqil tanpa rasa malu wahahahaa~~


kelihatan sungguh gigihhh ~~~~


ada lagi ehh zaman ni love arrow gitu
muahahahahaha papa kau !


daniel ~ paling kecut perut nengok air laut
dhiya ~ kejap suka kejap nanges
aqil ~ paling sukeeeeee ! lantak la adik nak nanges pon !


"oyooo tatakk . jangan nanges" !
**
bukan nanges , aku sedang memikirkan berapakah keluasan lautan ini dowh!
**
cissshhh!


pantai sepat nan damai ~~


~~ wiwwwittt !

6 comments:

  1. amboi romantiknya..ni kat mana ni? pahang ke?

    ReplyDelete
  2. ye . kami di pantai timur mmg banyak pantai nan indah permai~~

    ReplyDelete
  3. Assalam Fiza..
    bawak anak2 pi main ayer laut yea??? Seronoknya tgk Fiza and hubby bermain pasir...kada kenangan ker..? hehehe

    ReplyDelete
  4. Perghhh... ko anak 3 ke babe! respect aku anak 3 tapi maintain laginih! haha

    ReplyDelete
  5. anuey > wuwutttt maintain.maintain

    ReplyDelete
  6. cik sue > kenang mengenang weee!!

    ReplyDelete