Monday, April 18, 2011

.. mama buat visit lagi ..

TAK . saya bukan cerewet nak tengok anak kat educare elok ke tak . ataupun cerewet tak percaya teacher di educare . semalam dhiya demam . jadi waktu lunch hour saya pegi la jenguk . mithali kan ? sanggup korbankan masa makan tengahari untuk jenguk anak yang demam . mithali . oke . sebab puasa memang la ada masa untuk jenguk anak waktu tengahari . cisss !

senyap sunyi . shhhuuttt ..
waktu budak budak tidur .

comel budak budak punya perangai . yang ngelat nak tidur . yang main kaki . yang korek mata sume ada . teacher duk kat tepi dinding peratikan . yang comel ialah diorang sume senyap oke . tangan je gerak . main korek mata pun sorang sorang hakhak . itu cerita di sleeping room 4-6 years .

jenguk kat belah childcare .
huk alohh !





dhiya si demam dan batuk . berapa kali muntah dah .
memang merisaukan .


daniel (left) bersama besfren dia ABU (right)
HOYEIII !!!


hakhakhak
aksi . aksi .

4 comments:

  1. alaa..comelnya tido..:) sian dhiya..abis tu dah bawak klinik lum? zara pun batuk-batuk la..tak baik lagi ni..musim sakit ni..

    ReplyDelete
  2. ye kot.musim.cuaca pun panas ekk

    ReplyDelete
  3. alaaaa hai ciannyer tengok bebdk tue tido cam budak2 pelarian plak heheheh..Deme nie kalau kat nuseri pandai tido yea cuba kat umah mau tebalik umah tidonyer idak...Cian dyiah demam...makan ubat cepat sembuh yea dyiah

    ReplyDelete
  4. hakhak.sleeping room aqil ok lagi.katil sorang 1,ekon lak lagi.pelarian upgrade.

    ReplyDelete